به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانههای عمومی استان مرکزی، نشست نقد رمان «رؤیای نیمه شب» نوشته حجتالاسلام مظفر سالاری، عصر روز دوشنبه ۲۰ اردیبشهتماه با حضور نویسنده کتاب و دوستداران کتابخوانی در کتابخانه عمومی دکتر حصیبی اراک برگزار شد.
حجتالاسلام مظفر سالاری نویسنده کتاب «رویای نیمه شب» در این نشست گفت: این رمان با استفاده از یک حکایت واقعی شکل گرفته و من تلاش کردهام که یک داستان لطیف و جذاب برای خواننده عامی روایت کنم.
وی افزود: هدف من از نوشتن این داستان، تقریب میان مذاهب و تأکید بر جایگاه اهلبیت(ع) بهعنوان یکی از محورهای وحدت و اشاره به نقش ولایت امام عصر(عج) در وحدت مسلمین است.
حجتالاسلام سالاری گفت: شخصیتپردازیهای این کتاب به گونهای است که خواننده خود را در جایگاه افراد درون داستان قرار خواهد داد. پندهای داستان، اتفافات، شجاعتهای شخصیت هاشم و... از مواردی است که خواننده با آن همزادپنداری کرده و سیر داستان را رها نخواهد کرد.
وی با اشاره به استمداد از حضرت ولی عصر(عج) در نوشتن این اثر، ادامه داد: دغدغه من در این کتاب، کودکان و نوجوانان هستند و مخاطبین این اثر را تمام اعضای خانواده در برمیگیرند.
حجتالاسلام سالاری با اشاره به منصفانه خواندن این اثر از نظر مخاطبین سنی مذهب، افزود: از موضوعات مهم این کتاب اشاره به این مطلب است که تشرف یک قضیه فردی نیست و بسیاری از پیروان ادیان، با آن مواجهاند؛ طرح این ایده در کتاب، توسط مخاطبان سنی مذهب نیز، منصفانه خوانده شده است.
این نویسنده یزدی گفت: رویای نیمهشب، ترسیم شیوه معاشرت و همزیستی مسالمتآمیز مردمی است که با وجود اعتقاد به دو مکتب متفاوت، در زیر چتر مشترکات اعتقادی خود مانند: خدا، قبله، کتاب و پیامبر(ص) با صمیمیت و دوستی به مراوده با یکدیگر میپردازند.
وی افزود: بدیهی است که این امر، تنها در بستر زندگی مسالمتآمیز و در فضای به دور از جدل، اتفاق میافتد. در فضای متشنج و در زمانی که افراد به توهین به مقدسات و تکفیر یکدیگر روی آوردهاند، حتی اگر معجزه هم آورده شود، بیاثر خواهد بود.
در ادامه این نشست نیز نکات و انتقاداتی توسط شرکتکنندگان ارائه شد.
امین کمالوندی مدیرکل کتابخانههای عمومی استان مرکزی در بخشی از این نشست درباره «رویای نیمه شب» گفت: نویسنده با قلمی بلیغ، رسا و برخواسته از روح هنر متعهد، به خوبی این نکته را ترسیم میکند که تفاوت مذهبی مسلمانان، نمیتواند دلیلی برای تفرقه بین آنان باشد و ایجاد شکاف و تفرقه در میان امت واحده اسلامی، نتیجه دنیاطلبی برخی حاکمان و منافع آنان است.
صدف شفیع، کتابدار کتابخانه دکتر حصیبی نیز درباره این رمان گفت: جذابیت قلم نویسنده به اندازهای است که مخاطب را دچار خود کرده و تا انتهای داستان همراه میسازد.
شفیع افزود: از ویژگیهای این رمان، واقعی بودن سوژه اصلی آن است که در جلد دوم کتاب شریف عبقری الحسان صفحه ۱۹۲ به آن اشاره شده و همین امر باعث اعتبار بیشتر و جلب اطمینان قلبی و اعتماد خواننده میشود.
الهام امانی کتابدار کتابخانه امام خمینی(ره) نیز در نقد رمان گفت: در این اثر ما شاهد یک مثلث عشقی هستیم؛ نویسنده در این کتاب به عمق عشق نمیپردازد، بلکه بیشتر به دنبال ایجاد جذابیت و طرح رقابت عشقی است.
گفتنی است: رمان «رویای نیمه شب» توسط انتشارات کتابستان معرفت به بازار عرضه شده است و خواندن آن تصویری واقعی از زندگیِ وحدت محور در جوامع اسلامی را به تصویر میکشد.
چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۰
در کتابخانه عمومی دکتر حصیبی اراک صورت پذیرفت؛
برگزاری جلسه نقد و بررسی کتاب «رؤیای نیمه شب»
حجتالاسلام مظفر سالاری، نویسنده رمان «رؤیای نیمهشب» در نشست نقد این کتاب گفت: در این کتاب به دنبال ترسیم زندگی مسالمتآمیز و همزیستی دو مکتب زیر چتر اعتقادات مشترک مانند: خدا، قبله، کتاب و پیامبر(ص) بودم.